Over Jansen

Jansen Installatiebedrijf is ontstaan in 1945, direct na de Tweede Wereldoorlog. De heer J. Jansen sr. is toen voor zichzelf begonnen als loodgieter. In het begin van die tijd bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit het aanleggen van water- en afvoerleidingen en het uitvoeren van dakwerkzaamheden, maar ook voor het repareren van een zinken emmer draaide hij zijn hand niet om.

Het bedrijf groeide gestaag en ging mee met de ontwikkelingen van de markt. Eind jaren ‘60 kwamen geleidelijk aan de drie zonen van de heer Jansen sr. in het bedrijf werken. Eén van hen richtte zich op de centrale verwarmingsinstallatie, één op het loodgieterswerk en één zoon hield zich bezig met de showroom en kantoorwerkzaamheden. Samen met de toenmalige medewerkers zorgden zij ervoor dat er kwalitatief hoogwaardig werk werd afgeleverd. Inmiddels was het bedrijf een begrip geworden in de stad Utrecht, voor zowel particulieren als aannemersbedrijven.

Eind jaren ’80, begin jaren ‘90 kwam de derde generatie binnen het bedrijf werken: de twee zonen van de toenmalige directeur J. Jansen jr.. Het bedrijf ging weer een nieuwe periode in en verhuisde in het jaar 2000 naar de Vlampijpstraat.

Het bedrijf heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in adviseren, installeren en onderhouden van klimaatinstallaties in de luxe woningbouw, waarbij wij ook het ambachtelijke loodgieterswerk zoals zink en koperwerken aan daken in eigen beheer uitvoeren. Het werkgebied is uitgebreid tot buiten Utrecht. We hebben veel vaste klanten in de regio Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Rotterdam, Wassenaar en Amsterdam en werken landelijk in de exclusieve woningbouw.

In 2019 hebben we een nieuwbouw bedrijfspand gerealiseerd, vlak langs de A2. Dit centraal gelegen pand is voorzien van duurzame installaties, welk wij ook toepassen in het luxe woningsegment.

Vanaf deze centrale locatie bedienen wij klanten in het hele land.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan: