Jansen Installatiebedrijf b.v. is een modern geoutilleerd bedrijf dat al vanaf 1945 actief is op het gebied van installatietechniek in de ruimste zin van het woord.

Sinds 1994 zijn we een BRL6000 gecertificeerd bedrijf en zijn we aangesloten bij Uneto VNI. Naast het BRL6000 zijn we ook VCA en KOMO Instal gecertificeerd.

Met meer dan 30 medewerkers houden wij ons dagelijks bezig met installatie-, loodgieters- en dakwerken. Wij houden onze medewerkers dan ook op de hoogte met de nieuwste trends en technieken door middel van cursussen en bijeenkomsten.

Samen met bouwbedrijven, architecten en particuliere opdrachtgevers hebben we ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in de segmenten luxe woningbouw, utiliteitsbouw, zorgcentra en woningbouw.

Vanuit de centraal gelegen vestiging in Utrecht en ons filiaal in Hilversum bieden wij onze klanten diensten van zeer uiteenlopende aard, variërend van het verhelpen van een lekkende kraan tot het realiseren van een gecompliceerd stuk installatiewerk.

Wij vinden ons niet te groot voor het kleine werk, maar ook niet te klein voor het grote werk.
Belangrijk vinden wij zaken als kwaliteit, prijsverhouding en service.

Bij Jansen Installatiebedrijf b.v. staat de wens van de klant centraal.